Fler medlemsförmåner

Chef och ledarskap - kurser för skolledare

Inför bildandet av det nya förbundet Sveriges Skolledare erbjuder Lärarförbundet Sveriges Skolledarförbunds medlemmar att delta på kurser som riktar sig till skolledare på samma villkor som Lärarförbundets egna medlemmar. De har ett brett utbud av utbildning och kompetensutveckling som riktar sig till skolledare, både i rollen som chef, ledare och anställd.

Inspirationskvällar

Lärarförbundet arrangerar inspirationskvällar som är öppna för dig som är medlem i Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Sveriges Skolledarförbund. Flera fantastiska föreläsare kommer att bjuda på inspiration i världsklass och många härliga skratt.


 

Modellen - Utveckla styrningen av din skola med Modellen

Modellen från Successful Schools Sverige är en mycket konkret handbok för systematiskt förbättringsarbete och resultatstyrning i undervisningsprocessen – för rektorer och skolchefer – för passionerade skolutvecklare som verkligen vill utveckla både undervisningen och elevernas resultat. En handbok för att lyfta strukturen för din skolas förbättringsarbete och resultatstyrning enligt best practice och forskningen kring framgångsrika skolor. Modellen innehåller redigeringsbara och digitala mallar för att förbättra din skolas eller kommuns struktur.

Som medlem kan du beställa Modellen med 10 % rabatt direkt via länken nedan. Ange ditt medlemsnummer vid beställning. Ordinarie pris 3.900 kr, exkl. moms och frakt.


Logotype för Viking Line

Medlemsrabatter på både konferens- och privatkryssningar!

När du ska boka en konferenskryssning eller ska ut och kryssa privat har du som medlem möjlighet att utnyttja de generösa rabatter som avtalet omfattar. Priserna gäller på ordinarie kryssningar när 2-4 personer delar hytt. Gäller utvalda hyttkategorier och ej special- flerdygns- eller temakryssningar.

Konferenskryssning
Uppge Sacoavtalet vid bokning så erhålls upp till 20 % rabatt på övernattningskonferenserna till Mariehamn, Åbo och Helsingfors. Kontakta konferensbokningen, telefon 08-452 40 40.

Privatkryssning
Viking Line har också rabatterade erbjudanden för dig och din familj. Kontakta privatresebokningen, telefon 08-452 40 00.


Rabatt på alla Nordic Choice Hotels

På samtliga Nordic Choice-hotell i Skandinavien har förbunden inom Saco ett rabatterat avtalspris för rum med frukost. Du kan boka detta via din resebyrå eller direkt med hotellen via kundservice, 0771-666700.

25 % på Elite Hotels under helger och lov – ange ”Sacofamiljen” som erbjudandekod eller


Rabatt på Best Western

På samtliga Best Western-hotell i Sverige har förbunden inom Saco ett rabatterat avtalspris, 15 % på Flex rate. Du kan boka detta via nedanstående bokningslänk.